piektdiena, 2012. gada 10. februāris
ZUPA UNGĀRISKI
http://www.apollo.lv/portal/life/articles/263865?ref=news-top-ad-11
500 g liellopu gaļas
3 sīpoli
4 burkāni
čilī pipars
tomāti savā sulā (400g kārba)
pipari
sāls
paprikas pulveris
eļļa
1 kārba zaļo zirnīšu
5 kartupeļi
ķiploks
zaļumi
Pagatavošana:
Gaļu sagriež gabaliņos, apcep katliņā. Puslokos sagriež sīpolus, pieliek gaļai, apcep. Gaļai pielej ūdeni, vāra līdz gaļa pusmīksta, tad pieliek ripiņās sagrieztus burkānus un ķiploka daiviņas. Pēc brītiņa pieliek sagrieztus kartupeļus un čilī. Kad kartupeļi gatavi, pieliek zirnīšus, tomātus, sāli, paprikas pulveri un piparus, pavāra. Ja nepieciešams, pieliek nedaudz cukura. Pasniedz ar zaļumiem.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru